WERKWIJZE

DE JUISTE BALANS TUSSEN FUNCTIONALITEIT, ESTHETIEK EN INDIVIDUALITEIT

WAAROM KIEZEN ZO BELANGRIJK IS.

Kijk wat Bohjerte voor jou kan betekenen. Mijn passie is het creëren van rust en eenheid. Authenticiteit, durf en grootse gebaren passen bij mijn stijl.
Ontwerpen met een duidelijke visie, aandacht voor jou als persoon, als gezin én aandacht voor de omgeving, door bewust te kiezen.
Heb je plannen voor een nieuwbouw, zelfbouw of verbouwproject, dan raad ik je aan Bohjerte op tijd te betrekken zodat alle opties nog open liggen.

Benieuwd naar mijn stijl? Ik ontdek graag die van jou!  OFFERTE AANVRAGEN

WERKWIJZE   Totaalprojecten van ontwerp tot oplevering

Na aanvraag, wordt een offerte op maat opgesteld. Het project start met een uitgebreide kennismaking waarin wensen en levensstijl aangegeven
worden middels de digitale kennismakingsbrochure en het invullen van de intake. Dit alles bespreken we daarna in een kennismakingsgesprek bij jou thuis.

Bohjerte is er voor jou tijdens de inventarisatie van je wensen, de ontwerpfase en tijdens het realisatietraject van het plan. Het allermooiste resultaat behalen we samen,
wanneer je Bohjerte betrekt voor de
start van de bouw- of verbouwing. Het ontwerptraject is een continue proces waarbij jouw Terms of Living, de wensen en
jouw levensstijl, zullen worden gevisualiseerd en ondersteund in je nieuwe interieur.
Het einddoel behalen we samen met een team van vaste interieurspecialisten, met passie voor hun vak, die vakkundig en efficiënt te werk gaan.

Wil je meer uitleg over de inhoud van de ontwerpfase en het realisatietraject, stuur dan een e-mail en je ontvangt de digitale brochure over de werkwijze en het aanbod.
Liever een kort advies? Dat kan! ook hiervoor kun je je aanvraag sturen naar info@bohjerte.com.

OFFERTE AANVRAGEN