OVER BOHJERTE 1

Hi!
Ik ben Marlous Steevens- de Vries, de vrouw achter Bohjerte. Wat leuk je hier te ontmoeten! Graag vertel ik je hieronder wat over de studio, mijn passie en mijzelf, zo is het net of je me al een beetje kent. Samen met mijn man en onze 2 kids (Ava en Faas) woon ik in een oud (1910) vrijstaand huis in Rossum(gld).

Naast mijn gezin geniet ik van de zon en het strand. Ik heb een zwak voor prachtig opgemaakte koekjes, mooie kaartjes en labels. Avonden met familie, vrienden, spelletjes, een goed glas wijn en lekkere hapjes, kunnen er niet genoeg zijn! Ieder jaar vieren we wel een keer vakantie in Denemarken, het liefst koop ik daar een zomerhuis met rozenbottelhaag en zandpaadje naar het strand (imagine!). Mensen om me heen, een lange buitentafel en een goed boek maken het droomplaatje compleet.

Bohjerte
Bohjerte staat voor leven en wonen vanuit je hart. Slow Living een term die je steeds meer hoort, de Scandinavische manier van leven, Hygge. Dankbaar zijn voor wat al is.. ofwel bewust leven en genieten. Dat is wat ik graag doe en wil overbrengen in en met mijn werk als interieurontwerper.

Ontwerpen
Dit is geen standaard werk! Bohjerte is een expert in het ontwerpen van interieurs die rust en eenheid uitstralen. Graag helpt Marlous je met slimme, praktische oplossingen, maatwerk en het creëren van sfeer.
Door haar persoonlijke aanpak, leert ze haar klanten kennen, combineert ze stijlen en persoonlijke items, zodat er een spannend en uniek geheel ontstaat, wat leefbaar is en waarbij iedereen zich thuis voelt.

Naast haar werk als officemanager heeft ze eerst 5 jaar met veel enthousiasme gewerkt als fotograaf, daarna besloot Marlous haar andere passie interieurontwerp op te pakken. Begin 2014 behaalde ze na 3 jaar haar diploma tot Master of Interior Design.
“Met dit diploma heb ik naast creativiteit ook een sterke basis. De combinatie van ontwerpen en het doorgeven van een bepaalde rust vormen mijn passie. Ondertussen is het ook een fijne uitdaging om iedere dag nieuwe technieken, materialen en producten te ontdekken en te blijven leren.”

Voor dagelijkse inspiratie ben ik ook te vinden op instagram, kijk en lees je mee?

Wil je eens samen sparren en jouw interieurvragen voorleggen neem dan contact op:
tel: 06-10054347     mail: info@bohjerte.com
Klik hier voor het contactformulier