OVER BOHJERTE

Over Bohjerte
Bohjerte is ontstaan uit passie en gestart door interieurontwerper Marlous Steevens-de Vries. Haar persoonlijkheid en visie op wonen, werken en leven zie je direct terug in haar ontwerpen. Bohjerte staat voor wonen en leven vanuit je hart. Slow Living, de Scandinavische manier van leven, dankbaar zijn voor wat al is, oftewel bewust leven en genieten.
Als geen ander durft en kan Marlous zich inleven in haar opdrachtgevers en creëert zij middels goede samenwerking met hen eigentijdse en stijlvolle interieurs.

Visie
Bohjerte staat garant voor interieurs met karakter, die een serene elegantie in zich dragen. Bijzondere, praktische maatwerkoplossingen en een sterk oog voor detail zorgen ervoor dat de opdrachtgever zich thuis voelt en tegelijkertijd wordt uitgedaagd. “Ik zoek de grens van de comfortzone op, zodat mijn ontwerpen uitdagend en verfrissend zijn.”
Bohjerte werkt nauw samen met een zorgvuldig geselecteerde groep binnen de interieurbranche om te garanderen dat de afwerking tot in de puntjes klopt met het ontwerp. Voor elk project starten we een traject op maat, dat begint met een kennismaking, waarbij de opdrachtgever centraal staat. Kijk eens bij het aanbod, wat Bohjerte zoal kan betekenen voor jou.

Inspiratie
Marlous vindt haar inspiratie in haar dagelijks leven, architectuur en natuur. De horizon, zee, strand en duinen geven haar rust en energie tegelijk. Dit zie je terug in haar ontwerpen met ingetogen kleurgebruik en pure materialen.

Eigentijds | Fris | Authentiek | Functioneel | Elegant | Persoonlijk

 

Voor dagelijkse inspiratie vind je Bohjerte op instagram, kijk en lees je mee?

Wil je eens samen sparren en jouw interieurvragen voorleggen neem dan contact op:
tel: 06-10054347     mail: info@bohjerte.com