top of page

WEL BEHOEFTE AAN ADVIES, MAAR MINDER UITGEBREID?

StudioPhylicia_Marlous_59.jpg

DESIGN DATE

Ook wanneer je alleen even wilt dat iemand meekijkt of een knoop voor je doorhakt, geef ik je graag advies. Laten we een half uurtje plannen. Dat kan zowel met een bakje koffie erbij in de studio, telefonisch of per mail

Stuur me een berichtje dan plannen
we snel wat in.

Investering: de eerste afspraak van 30 minuten is gratis

IMG_20221104_181714_297.jpg

BRAINSTORM 

Wil je graag samen brainstormen over jouw interieur vragen? Zoek je inspiratie in kleur, materiaal en merken die kwaliteit leveren. Let's meet in de studio!

Vooraf stuur ik je een aantal vragen, zodat ik me kan voorbereiden. De brainstorm duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens deze sessie maak je zelf aantekeningen en foto's.

 

Na deze sessie zit je vol nieuwe inspiratie en kennis en weet jij wat je vervolgstappen zijn om jouw interieur-wensen te realiseren.

 

Investering: €277 incl. BTW

StudioPhylicia_Marlous_89.jpg

ADVIES AAN HUIS

Wil je graag dat ik bij jou thuis, direct advies geef

in de betreffende ruimtes? Leuk!

Vooraf stuur ik je een intake, zodat ik me kan voorbereiden en weet wat handig is om mee te nemen aan sample materialen. 

Een advies aan huis duurt ongeveer 2 uur. We doorlopen de ruimtes en bespreken de vragen. Daarna brainstormen we, verzamelen inspiratie en combineren dit met de meegenomen materialen. 

Alles wat besproken is, werk ik daarna in de studio uit. Eventueel extra besproken uitzoekwerk neem ik hierin mee. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een overzichtelijke brochure in de mail.

 

Investering: €547 incl. BTW excl. reiskosten

VOLG MIJ VIA

  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page