top of page
DSC09138-Edit.jpg

ER ONTSTAAT EEN ECHTE SAMENWERKING MET JOU.
EN MET DUURZAAM RESULTAAT, WANT DIT INTERIEUR HOEF JE NIET SNEL WEER TE WIJZIGEN.

Graag help ik je van A tot Z met jouw interieur, maar het is ook mogelijk om mij alleen in ontwerp- of juist realisatiefase te betrekken.

 

Een volledig ontwerp bestaat uit een ontwerpfase en realisatiefase. In de ontwerpfase kun je kiezen voor een basis ontwerp of XL ontwerp. Hieraan kun je het licht- en elektraplan toevoegen. Na het ontwerp kun je ervoor kiezen ook tijdens de realisatie mijn expertise in te zetten. 

Heb jij voldoende aan alleen een hele sterke basis of ben je juist al verder in het proces en wil je hulp inschakelen om er echt een plek van te maken die naadloos aansluit op je wensen. 
Laten we samen kijken wat het beste bij jouw hulpvraag en wensen aansluit. Stuur een mailtje of vul het contactformulier in. Bel of app je liever? Dat is net zo snel en kan natuurlijk ook. 

 

Heb je wel behoefte aan advies, maar minder uitgebreid? Klik dan onderaan de pagina verder voor korte adviesmogelijkheden.

StudioPhylicia_Marlous_111.jpg

ONTWERPFASE

Indeling en sfeer:

Ontwerpfase Basis

Wanneer je gaat bouwen, verbouwen of het grootser aan wilt pakken is dit het startpunt. Hiermee ontvang je een uniek en goed doordacht indelingsontwerp.
Met daarbij een moodboard voor sfeer en stijl en inspirerende referentiebeelden.

Interieurontwerp
Ontwerpfase XL

Hiermee ontvang je een compleet beeld van het nieuwe interieur. Naast de indeling en sfeerbepaling voegen we toe: een concept meubelplan, materiaal- en kleurconcept, samples en key piece stylingadvies. 

Licht- en elektraplan
Ontwerpfase Verlichting

Licht en architectuur zijn met elkaar verbonden. Naast functionaliteit bepaalt het grotendeels de sfeer, beïnvloedt het gevoel en daarmee ook ons welzijn. Met mijn kennis en passie voor verlichting tillen we het ontwerp naar een heel ander level.

REALISATIEFASE

Concreet interieuradvies​:
Realisatiefase

In deze fase hakken we knopen door. Vanuit het ontwerp maken we definitieve keuzes en wordt alles concreet.
Denk aan kleur, 
materiaal en producten als: meubels, armaturen en styling. Elke keuze zorgt straks voor de samenhang in de ruimte en versterking van het ontwerp.

Projectbegeleiding
Realisatiefase

In de realisatiefase bied ik ook projectbegeleiding. Denk aan het opvragen van scherpe offertes, tussentijds (bouw)overleg, toegang tot mijn netwerk aan specialisten, inkopen en inrichting op locatie.

3D visualisatie
 

Elk ontwerp kan uitgewerkt worden in 3D

Maatwerk ontwerp

Realisatiefase

Is de indeling bepaald en wil je graag maatwerk laten ontwerpen? Ik denk mee in creatieve en praktische oplossingen. Je ontvangt een 3D ontwerp, aanpassingsronde en tekeningen met maatvoering ten behoeve van een offerte voor de realisatie. Van los opbergmeubel, tot een keuken of kinderkamer. 

MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE AANVRAGEN?

WEL BEHOEFTE AAN ADVIES, MAAR MINDER UITGEBREID?

IMG_9581-2.jpg
IMG_20221104_181714_297.jpg

VOLG MIJ VIA

  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page