top of page
IMG_9633-2.jpg

"DOOR MIJN VISIE EN STIJL IN TE BRENGEN, CREËREN WE SAMENHANG EN EEN FIJNE THUISBASIS DIE JE DE RUIMTE GEEFT OM JOUW IDEALE LEVEN TE LEIDEN."

Ontstaan en Visie

Bohjerte is ontstaan uit passie en gestart door interieurontwerper Marlous Steevens-de Vries. Haar persoonlijkheid en visie op wonen, werken en leven zie je direct terug in haar ontwerpen. Bohjerte betekent: wonen en leven vanuit je hart. De Scandinavische manier van leven, kiezen voor kwaliteit en ambacht. Bewuste en heldere keuzes maken, zodat ruimtes ontstaan die jarenlang gelukkig maken.

Als geen ander durft en kan Marlous zich inleven in haar opdrachtgevers en creëert zij middels goede samenwerking met hen, sterke, eigentijdse interieurs. "Doordat ik oprecht geïnteresseerd ben in mijn opdrachtgevers, zijn mijn ontwerpen diepgaander en hebben ze veel effect op het dagelijks leven van de bewoners."

"In 2014 behaalde ik mijn SOR-diploma (Stichting Orde van Register-interieurontwerpers). Ik startte, naast loondienst, parttime als interieurontwerper en kreeg in die tijd 2 kinderen. In 2021 ging ook de jongste naar school en ben ik fulltime gaan ondernemen. Ik ben ambitieus en leergierig, daarbij staat de wereld van design en techniek nooit stil. Jaarlijks blijf ik mezelf bijscholen op heel diverse interieur en ondernemersvlakken. Verlichting heeft altijd mijn interesse gewekt, hierin heb ik me gespecialiseerd.

Stijl

Bohjerte staat garant voor interieurs met karakter, die een serene elegantie in zich dragen. In de ontwerpen floreert de schoonheid van eenvoud met unieke en praktische maatwerkoplossingen. “Ik focus me op het creëren van een strak lijnenspel, zodat ritme en rust ontstaat.” De ontwerpen kenmerken zich door: eigen en goed doordachte indelingen, focus op lichtinval en verlichting, het ervaren van ruimtelijkheid én geborgenheid met verrassende hoeken, nissen en elementen, waar jouw favoriete meubels en persoonlijke treasures het beste tot hun recht komen.

Inspiratie

Marlous vindt haar inspiratie in haar dagelijks leven, architectuur en natuur. De horizon, zee, strand en duinen geven haar rust en energie tegelijk. Dit zie je terug in haar ontwerpen met ingetogen kleurgebruik, pure materialen en een sterk oog voor detail.

"Laat me ook voor jou aan de slag gaan, stuur een berichtje en ik neem persoonlijk contact op."

IMG_9325 (1).jpg
bottom of page